1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ KABUL ETTİ, DİĞERİ İFADE VERMEDİ!
BİRİ KABUL ETTİ, DİĞERİ İFADE VERMEDİ!

BİRİ KABUL ETTİ, DİĞERİ İFADE VERMEDİ!

Soruşturma devam ediyor

A+A-

Devrim Demir

Narkotik ekiplerinin önceki gece Girne’de düzenlediği hap operasyonunda tutuklanan Mehmet Fatih Düşünüklü ve Serkan Aygün aleyhine başlattığı soruşturma devam ediyor. Aleyhlerinde alınan 1’er günlük tutukluluk süresi dolan zanlılar, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, polisin soruşturmasının devam ettiğini ifade ederek zanlıların 7’şer gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Soruşturma devam ediyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Barış Duman mahkemede verdiği ifadede, zanlılar Mehmet Fatih Düşünüklü ve Serkan Aygün’ün Girne’de düzenlenen operasyonda tutuklandıklarını anlattı. Polis çavuşu Barış Duman, Mehmet Fatih Düşünüklü’yü Girne Nurettin Ersin Paşa Camii’sinin park yerinde tasarrufunda 493 adet yeşil renk uyuşturucu olduğuna inanılan hap ve 1 adet 9 mm çapında GLOCK marka tabanca, 1 adet şarjör içerisinde 14 adet canlı mermi ele geçirildiğini söyledi.

Duman, Düşünüklü’nün itirafı sonucu Serkan Aygünün’de evinde yapılan aramada 61 adet pembe renk uyuşturucu olduğuna inanılan hap ele geçirildiğini ifade ederek tutuklandığını belirtti.

Yapılan sorgulamalarda zanlı Mehmet Fatih Düşünüklü’nün ifade vererek suçunu itiraf ettiğini, Aygün’ün ise konuşmadığını belirten Duman soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Analiz sonuçları bekleniyor

Polis çavuşu Barış Duman, emare olarak alınan uyuşturucu hapların Devlet Laboratuarına, silahın ise incelenmek üzere balistiğe gönderildiğine ve sonuçların henüz ellerine ulaşmadığına vurgu yaparak zanlıların 7 gün daha tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.