1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ KADIN ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI
BİRİ KADIN ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

BİRİ KADIN ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Biri Kadın Üç Kişi Tutuklandı

A+A-

 

Gazimağusa’da bir eve uyuşturucu operasyonu düzenleyen Narkotik Şube ekipleri 30 gram bonzai ele geçirdi, biri kadın 3 kişi tutuklandı

Aldığı bir ihbar ile harekete geçen Narkotik Şube ekipleri, Gazimağusa’da bir adreste gerçekleştirdiği aramalar sonucunda 30 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile uyuşturucu kalıntısı içeren 3 sigara izmariti ele geçirdi. Operasyon sonucu tutuklanan zanlılar Osman Özbayır, Ümit Ay ve Şengül Akburç dün Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy 21 Aralık 2015 tarihinde aldıkları ihbar ile itimat otobüs terminali yanında bulunan bir ikametgahta zanlıların  uyuşturucu tasarrufu ve satışı yaptıklarını öğrendiklerini söyledi. 

Eve düzenledikleri operasyonda zanlılar huzurunda yapılan aramalar neticesinde 5 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile 3 tane uyuşturucu kalıntısı içeren sigara izmariti bulduklarını belirten Özdesoy, zanlıların ikametgahının karşısında bulunan boş bina içerisinde de 25 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini ifade etti. 

Zanlı 1 Osman Özbayır ile zanlı 3 Şengül Akburç’un kendilerine konu eve zanlı 3 Akburç’un kızının eşyalarını almaya gittikleri iddiasında bulunduklarını aktaran Özdesoy, soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çekti. 

Uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarı’na uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin içerisinde bulunduğu poşetlerin de parmak izi incelemesine gönderileceğini bildiren Özdesoy, soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlı avukatlarının da tutukluluk talebine itirazı olmaması üzerine Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.