1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BİRİ ''PERİ'' MASALI
BİRİ ''PERİ'' MASALI

BİRİ ''PERİ'' MASALI

Bir 'Peri' masalı

A+A-

Türkiye'nin 5'inci yüz nakilli hastası Recep Sert, tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Peri İlhan'la nişanlandı. Güzelliği ile dikkat çeken genç kız, nişanı sosyal paylaşım sitesinden duyurdu...

Türkiye'nin 5'inci yüz nakilli hastası Recep Sert, Antalya'da tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tanıştığı 27 yaşındaki Peri İlhan ile nişanlandı. Güzelliği ile dikkat çeken genç kız, nişanı sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan duyurdu. Muğla'da geçen yıl 18 Temmuz'da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 42 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzü ailesi tarafından bağışlanmıştı. Polonyalı turistin yüzü ve çenesi, Bursa İnegöl'de 7 yıl önce temizlemek istediği tüfeğin kaza ile ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e (28) nakledildi. Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından yapılan başarılı operasyonla yeni yüzüne kavuştu.

'PERİ RECEP' İSMİYLE...
Hastanede tedavisi süren Türkiye'nin 5'inci yüz nakilli hastası Recep Sert yeni yüzüyle birlikte yeni hayata da adım attı. Recep Sert 3 ay önce, hastanede böbrek nakli olan kardeşinin yanında refakatçi olarak kalan Peri İlhan ile tanıştı. İkilinin arasındaki arkadaşlık giderek büyüdü ve aşka dönüştü. Genç kız, Recep Sert'e olan aşkını Facebook'ta "Peri Recep" adıyla açtığı hesapla da duyurdu. Peri İlhan'ı ailesi ile tanıştırmak isteyen Recep Sert iki hafta önce genç kız ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesine gitti. Peri İlhan'ı ailesi ile tanıştıran Sert geçen hafta da nişanlandı. İki genç Antalya'daki hastanede kendi aralarında yüzük takıp, nişan yaptı. Antalya'da özel bir huzurevinde çalışan Peri İlhan, bu durumu sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından duyurdu. Güzelliği ile dikkat çeken genç kız, nişanlısı Recep Sert ile Bursa'ya giderken çektirdiği fotoğrafları da Facebook sayfasından arkadaşları ile paylaştı.

YAKINDA DÜĞÜN VAR
İkilinin yakın çevresi de bu durumu memnuniyetle karşıladı. Genç kız ve Recep Sert'in çok sayıda yakını ve arkadaşları Facebook'ta ikilinin fotoğraflarını beğenip, yorum yaptı. Recep Sert, yapılan yorumlar için teşekkür edip, "Düğüne hazırlayın kendinizi" diye yazdı. Yeni yüzün Recep Sert'e uğurlu geldiğini söyleyen diğer yüz nakilli hastalar Uğur Acar ve Turan Çolak ise, "Darısı bizim başımıza. Recep'e yüz nakli çok uğurlu geldi. İnşallah biz de kısa sürede evleniriz" diye konuştu. Çiftin, Recep Sert'in tedavisinin tamamlanmasının ardından düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.