1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ POLİSE, DİĞERİ YOĞUN BAKIMA!
BİRİ POLİSE, DİĞERİ YOĞUN BAKIMA!

BİRİ POLİSE, DİĞERİ YOĞUN BAKIMA!

Girne'de yaşanan olay... Başına bıçak sapladı, yoğun bakımda;

A+A-


Nano Teknoloji’ye bıraktığı telefonun tamir parasını çok bulduğu için işletme sahibi ile tartıştığı iddia edilen Vietnam uyruklu Vo Van Hoang, elindeki bıçakla dehşet saçtı

 
Girne’de cep telefonu tamiri ve satışı yapan Nano Teknoloji isimli işyerinin sahibi, Pakistan uyruklu Amir Shahzad, işyerinde başlayan bir tartışma sonrası, Vo Van Hoang isimli Vietnam uyruklu kişi tarafından boğazından ve başından bıçaklandı.

Aldığı bıçak darbesi sonucu ağır bir şekilde yaralanan Amir Shahzad, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Amir Shahzad’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Vietnam uyruklu saldırgan Vo Van Hoang ise Girne Polis ekiplerinin olaya müdahalesi sonrası tutuklanarak gözaltına alındı.

Polis tarafından gözaltına alınan Vietnam uyruklu zanlının bugün Girne’de tutukluluk talebi ile mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Amir Shahzad yoğun bakımda

Öte yandan Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, bölgede infial yaratan bıçaklama olayının faili Vietnam uyruklu Vo Van Hoang, çalışma izni ile bulunuyor.

Girne’deki bir inşaatta işçi olarak çalışan Vo Van Hoang’ın, sebebi henüz öğrenilemeyen olayda Amir Shahzad’ı dört yerinden bıçakladığı öğrenildi.

En ağır bıçak darbesini başından alan ve derin kesikler oluşan Amir Shahzad’ın hayati tehlikesi bulunduğu ve hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı verdiği bildirildi.

Telefonunu tamire bırakmış…

İddialara göre olay, Vietnam uyruklu Vo Van Hoang’ın tamir için bıraktığı telefonunu almaya gittiğinde fiyatı çok bularak Nano Teknoloji isimli işyerinin işletmecisi Amir Shahzad ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Vietnam uyruklu Vo Van Hoang, yanında bulundurduğu bıçakla Amir Shahzad’ı, başından ve yüzünden yaraladı.

Bıçağı bırakıp kaçtı

Bir anda savaş alanına dönen Nano Teknoloji isimli işyerinde can pazarı yaşandı. Kafasında ve yüzünde derin kesikler oluşan Amir Shahzad, bölgedeki vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dehşet saçan ve Amir Shahzad’ı ağır yaralayan Vietnam uyruklu Vo Van Hoang ise suç aleti bıçağı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.