1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ SERBEST BİRİ CEZAEVİNE
BİRİ SERBEST BİRİ CEZAEVİNE

BİRİ SERBEST BİRİ CEZAEVİNE

Biri serbest biri cezaevine

A+A-

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da ikamet eden ve 2 Ağustos’ta tasarrufundaki 100 gram ağırlığındaki Bonzai türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile yakalanan 17 yaşındaki C.T ile olay sırasında yanında olan Süleyman Bulut aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

8 günlük tutukluluk süreleri dolan zanlılar, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Alev Ulunay, zanlı C.T.’nın yargılanıncaya kadar 2 ayı geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine, Süleyman Bulut’un ise yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 20 Bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Halil Dümenci, mahkemede verdiği ifadede, zanlı C.T. ve Süleyman Bulut’un 2 Ağustos tarihinde tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Halil Dümenci, alınan 8 günlük tutukluluk süresinde C.T.’nin gönüllü ifade verdiğini ve söz konusu uyuşturucu maddeleri zanlı Süleyman Bulut’un isteği üzerine Güney’den ithal ettiği yönünde ifade verdiğini söyledi.

Dümenci, soruşturmanın tamamlandığını belirterek C.T.’nın yargılanmadan kaçma ihtimali olduğunu ifade ederek cezaevine gönderilmesine, Bulut’un ise uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.