1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ SERBEST DİĞERİ CEZAEVİNE!
BİRİ SERBEST DİĞERİ CEZAEVİNE!

BİRİ SERBEST DİĞERİ CEZAEVİNE!

Teminatı ödeyemedi!

A+A-

Trafik kontrolünde durdurulan ve arabada uyuşturucu ile yakalanan Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR 

Uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan ve Gazimağusa istikametinden Lefkoşa’ya doğru seyrederken, Demirhan çemberi yakınlarında polis kontrolü sırasında tutuklanan Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Zanlılar hakkında alınan 3’er günlük tutukluluk süresi dolarken, teminat talebiyle dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlı Humphrey C. Nyamrunda’nın yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 10 bin TL nakdi teminat yatırmasına, Cengiz Köklüoğlu’nun ise yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 1 kişinin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest kalmasına karar verdi.

Biri serbest biri cezaevine

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fadıl Metin, zanlıların trafik kontrolü sırasında tutuklandıklarını anlattı.

Zanlı Humphrey C. Nyamrunda ve araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Köklüoğlu’nun şüpheli hareketleri sonucu arabada arama yapıldığını ve 5 gram bonzai ele geçirildiğini ifade eden Metin,  soruşturmanın tamamlandığını zanlıların yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen Humphrey C. Nyamrunda cezaevine gönderilirken, zanlı Cengiz Köklüoğlu yargılanıncaya kadar serbest bırakıldı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.