1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ!
BİRİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ!

BİRİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ!

KKTC bu acı olayla kalktı oturdu! ....İşin sırrı battaniyede;

A+A-

Güvercinlik köyünde ikamet eden ve 3 aylık hamile olduğu belirlenen 14 yaşındaki kız çocuğu F.A.’nın akli dengesinin yerinde olup olmadığını anlamak için Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nden gelecek rapor bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak tutuklanan zanlılardan, 65 yaşındaki Remzi Çil’in, F.A. ile 2 kez cinsel ilişkiye girdiğini kabul ettiği iddia edilirken, 54 yaşındaki Mehmet Çelen’in suçlamaları reddettiği bildirildi. Polis, bu konuda kesin bir yargıya varmabilmek için Çelen’in işyerinde bulunan 3 adet battaniyeyi incelemeye aldı.

Gazimağusa Mahkemesi’nde dün yine bu iğrenç olayla ilgili bir duruşma gerçekleşti. Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis müfettiş muavini Halil Seven,  zanlı 1’ in Remzi Çil) 14 yaşındakşi F.A. ile cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle 23 Martta tutuklandığını 24 Mart’ta hakkında

3 gün tutukluluk emri temin edildiğini, küçük kızın ifadesi doğrultusunda zanlı 2 Mehmet Seven’in de 26 Martta tutuklandığını ve hakkında 1 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.

Zanlı 1 Remzi Çil’ in kendilerine verdiği gönüllü ifadesinde müşteki kız ile 2 defa cinsel ilişkiye girdiğini kabul ettiğini anlatan Seven, zanlı 1’ in ifadesi doğrultusunda, müşteki kız ile zanlı 1’ in üzerinde ilişkiye girdiği ve olay yerinde bulunan 1 adet palet’ in emare olarak alındığını söyledi.

Battaniyeler mercek altında

Küçük kızın ifadesi doğrultusunda, zanlı 2’ nin iş yerinde 3 adet battaniyenin emare olarak alındığını aktaran Seven, konu emarelerin inceleneceğini söyledi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini mahkemeye aktaran Seven, incelenecek olan telefon dökümlerinin ve alınacak olan ifadelerin bulunduğunu gerekçe göstererek zanlıların 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. 

Savcı Hasan Çaltılı’ nın sorusu üzerine Seven, müştekinin muayene ettirildiğini ve gereken raporların temin edildiğini ancak küçük kızın muayene ettirildiği Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastahanesinden henüz beklenen raporun gelmediğini söyledi. Savcı Hasan Çaltılı tutukluluk süresini 4 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatlarının bu süreye itirazı olmazken, zanlı 1’ in avukatı müvekkilinin cinsel ilişkiye girebilecek kadar sağlıklı olup olmadığının belirlenmesi için doktor kontrolünden geçirilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadet ve zanlı avukatlarının beyanlarını değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.