1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİLERİ İHBAR ETTİ
BİRİLERİ İHBAR ETTİ

BİRİLERİ İHBAR ETTİ

Birileri ihbar etti

A+A-

Yakup Bozlar’ın Surlariçi’ndeki evine operasyon düzenleyen polis, bir adet ruhsatsız hava tüfeği buldu

Başkent Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde yaşayan Yakup Bozlar’ın ikametgahına önceki gün Narkotik ve Kaçakçılığı önleme ekipleri tarafından yapılan operasyonda, ruhsatsız bir adet hava tüfeği bulundu.


Alınan bir ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda tasarrufunda ruhsatsız tüfek bulunan Yakup Bozlar hakkında soruşturma başlatıldı.
Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye olayla ilgili şahadet veren polis, önceki gün saat 22.20 sıralarında zanlı Yakup Bozlar’ın evinde Narkotik Ekipleri tarafından yapılan aramada merdiven boşluğunda ruhsatsız bir adet hava tüfeği bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının gözaltına alındığını ve gönüllü ifade verdiğini belirterek, soruşturmanın devam ettiğini, gönüllü ifadenin araştırılacağını kaydetti. Polis, ayrıca ifadesi alınması gereken şahıslar olduğunu da belirterek zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi.

Zanlı yakınları basın mensuplarına saldırdı
Zanlının yakınları ise mahkemede görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. “Burası Surlariçi, başka yere benzemez” şeklinde tehditler yağdıran zanlı yakınları, basın mensuplarına tehditler savurdu.


Polis, zanlı yakınlarını güçlükle sakinleştirdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.