1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BİRİNCİ: “LTB’DE HER ŞEYİN ŞEFFAF OLACAĞI, VERİLEN SÖZLERİN TUTULDUĞU BİR YÖNETİM İSTİYORUZ”
BİRİNCİ: “LTB’DE HER ŞEYİN ŞEFFAF OLACAĞI, VERİLEN SÖZLERİN TUTULDUĞU BİR YÖNETİM İSTİYORUZ”

BİRİNCİ: “LTB’DE HER ŞEYİN ŞEFFAF OLACAĞI, VERİLEN SÖZLERİN TUTULDUĞU BİR YÖNETİM İSTİYORUZ”

KSP’DEN LTB DEĞERLENDİRMESİ

A+A-

Kıbrıs Sosyalist Partisi (KSP), Lefkoşa Türk Belediyesi’nde (LTB), her şeyin şeffaf olacağı, verilen sözlerin tutulduğu, sözünün arkasında duramayanların hesap vermek zorunda olacağı, gerekirse bir sonraki seçimi beklemeden görevden alınabileceği ve iradenin emekçi halk kitlelerinde olacağı bir yönetim istediklerini kaydetti.

KSP Genel Sekreteri Mehmet Birinci bugün yaptığı yazılı açıklamada, LTB için yapılan ara seçim ve seçimde seçilen LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun çalışmalarını değerlendirdi.

Seçimi kazanmak için her şeyin “mubah” görüldüğünü ve “iki yüzlülük demokrasisi” yapıldığını iddia eden Birinci, seçimde CTP-BG adayı olan ve seçilen Fellahoğlu’nun seçim sürecinde verdiği sözleri tutmadığını ve söylediklerinin aksini yaptığını öne sürdü.

Fellahoğlu’na eleştiri ve suçlamalarda bulunan Birinci, LTB’de 14 aylık bu kısa sürede görev yapacak başkanın önündeki en önemli sorunun, belediyede mali disiplinin sağlanması olduğunu ifade etti.

Birinci, LTB’yi hiçbir kredi ve önlemin kurtaramayacağını iddia ederek, LTB’nin iflasında “Ankara”nın sorumlu olduğunu ve ihtiyaç duyulan parayı da onun ödemek zorunda olduğunu ileri sürdü.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.