1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİTİME 4 HAFTA KALA FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A ŞOK!
BİTİME 4 HAFTA KALA FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A ŞOK!

BİTİME 4 HAFTA KALA FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A ŞOK!

Bitime 4 hafta kala Beşiktaş ve Fener’e şok

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçlarının ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin PFDK'ya sevk edildiği açıklandı.

TFF’den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Beşiktaş, Torku Konyaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor takımlarının PFDK’ya sevkine karar verildi.

Kulüplerin yanı sıra Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akhisar Belediyespor Antrenörü Leandro Franco ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor futbolcusu Papa Malickou Diakhate de PFDK’ya sevk edilen isimler oldu.

İşte TFF’den yapılan açıklama

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü’nün 09.05.2015 tarihinde oynanan MEDİCANA SİVASSPOR – FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 10.05.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. – GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarıncaPFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

ABDULLAH AVCI’YA 1 MAÇ CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Abdullah Avcı ise 1 maça ceza aldı. Avcı, İstanbul Başakşehir’in bu hafta Sivasspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.