1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİTMİYOR DÜNYA DERDİ....
BİTMİYOR DÜNYA DERDİ....

BİTMİYOR DÜNYA DERDİ....

KKTC'ye geri geldi ve polise sığındı

A+A-

Ülkesindeki koşullardan dolayı önce KKTC’ye gelen daha sonra kaçak bir şekilde Güney Kıbrıs’a giden Suriyeli Radwan Barghouth işsiz kalınca geri geldi

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak 2005 yılında yasal yollardan KKTC’ye gelen ve hemen ardından kaçak bir şekilde Güney Kıbrıs’a giden Suriyeli Radwan Barghouth,yıllarca orada kaldıktan sonra işsiz kalınca geri geldi.Zanlı KKTC’ye kaçak olarak girdikten sonra polise sığınarak ülkesine gönderilmesini istedi.

GERİ GELİP POLİSE SIĞINDI
Askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’a giden ve 9 yıl orada kaldıktan sonra yine yasal olmayan bir şekilde Kuzey Kıbrıs’a dönen zanlı gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlının KKTC’ye 2005 yılında yasal bir şekilde geldikten sonra kaçak bir şekilde Güney Kıbrıs’a gittiği ve yıllar sonra kaçak bir şekilde geri geldiği belirtildi.

Öte yandan zanlının polise sığınarak ülkesine geri gönderilmeyi talep ettiği açıklanarak zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talep edildi. Mahkeme zanlıyı askeri yasak bölgeyi ihlal suçundan yargılanmak üzere 15 gün süre ile cezaevine gönderdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.