1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİZ BU ATEŞİ YAKTIK
BİZ BU ATEŞİ YAKTIK

BİZ BU ATEŞİ YAKTIK

Hükümetin sorunlara çözüm bulmaması halinde her türlü yola başvuracaklar...

A+A-

 

NAİMOĞLULARI: “BİZ BU ATEŞİ YAKTIK....SORUNLAR ÇÖZÜLMEZSE ATEŞİ LEFKOŞA’YA TAŞIYACAĞIZ”

“HÜKÜMET İSTİFA ETSİN”

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları, hükümetin sorunlara çözüm bulmaması halinde her türlü yola başvuracaklarını dile getirerek, “Biz bu ateşi yaktık...Sorunlar çözülmezse ateşi Lefkoşa’ya taşıyacağız” dedi.

Naimoğluları bugün Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nde düzenlediği basın toplantısında, hükümete eleştirilerde bulunarak, hükümetin bir an önce istifa etmesi gerektiğini söyledi. 

Hayvancının batırılması için hükümetin her türlü uygulamayı yaptığını iddia eden Naimoğluları, “Yapamıyorlarsa, biz yapamıyoruz deyip istifa edip gitsinler” şeklinde konuştu. Üreticilerin bugün ayın 15’i olmasına rağmen ceplerinde tek kuruş paraları olmadığını söyleyen Naimoğluları, “Siz eğer sorunlara çözüm bulamıyorsanız bu sizin bilgisizliğinizden kaynaklanıyor” ifadelerini kullandı.

Arpa bedellerinin belirlenmesi ve süt bedelinin ödenmemesi ve küçükbaş hayvancıya altı aylık arpasının verilmemesinin nedenlerinin açıklanmasını isteyen Naimoğluları, “Artık dayanamıyoruz. Hergün üretici sabah kalıyor, yarın ne olacağını bilmiyor” dedi.

“HÜKÜMETİN BAKANLARI İLE BAŞBAKANI KÜS....”

Hükümetin Tarım Bakanı’nın Başbakan ve Maliye Bakanı ile küs olduğunu iddia eden Naimoğluları, “Böyle bir şey olamaz. Siz sektöre küsemezsiniz” şeklinde konuştu.

“BANKALAR BİLE KREDİ VERMİYOR”

Üreticiye bankaların bile kredi vermediğini dile getiren Naimoğluları, üreticinin ciddi sorunlar karşısında artık çıkmaza girdiğini kaydetti.

“ANAMUHALEFET GÖREVİNİ YETERİ KADAR YAPMIYOR”

Ülkede siyasetin topyekün çöktüğünü de savunan Naimoğluları, Anamuhalefet partisi UBP’yi de  eleştirerek, ülkede yeteri kadar muhalefet yapmadıklarını dile getirdi.

Basın toplantısının ardından UBP Milletvekili Ersin Tatar, Birliği ziyaret ederek Birlik Başkanı Mustafa Naimoğluları ile bir müddet baş başa görüştü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.