1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BİZ HAKLIYIZ HAKKIMIZI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”
“BİZ HAKLIYIZ HAKKIMIZI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“BİZ HAKLIYIZ HAKKIMIZI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”

“BİZ HAKLIYIZ HAKKIMIZI ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, önümüzdeki günlerde müzakere sürecinin hareketleneceğine işaret ederek, bu noktada halkın desteğinin çok önemli olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanlığı’nda bugün gerçekleşen bayram tebriğinin ardından basına açıklama yapan Eroğlu, müzakere sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

“Ben bu konuda aldığım görevin ve bu görevin öneminin bilincindeyim” diyen Eroğlu, halkın nasıl bir anlaşma istediğini bildiğini anlattı.

“HALKIN DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Önümüzdeki günlerde müzakerelerin biraz daha hareketleneceği  göz önüne alınırsa, bu konuda özellikle halkımızın  desteği, benim için fevkalade önemlidir” şeklinde konuştu.

Siyasi partilere, müzakerelerle ilgili gerekli zamanlarda bilgi verdiğini dile getiren Eroğlu, önümüzdeki hafta Meclis’i bilgilendireceğini yineledi.

Müzakereler kapsamında Kıbrıs Rum kesiminin ortaya koyduğu önerilerin ve bu önerilere verilecek yanıtların önemine değinen Eroğlu, müzakerelere halkla yaptığı temaslar sonrası elde ettiği izlenimlere göre devam ettiğini ifade etti.

Müzakerelere yoğunlaşmak için Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunu Kasım ayında ele almaya karar verdiğini hatırlatan Eroğlu, müzakerelerin önemli olduğunu vurguladı.

“Biz haklıyız hakkımızı almaya çalışıyoruz” diyen Eroğlu, bunun için çalışmaya devam ettiğini kaydetti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.