1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ?
BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ?

BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ?

Yıllardır lağım suları ile boğuştuklarını ve hiçbir makamın kendilerine yardım etmediğini söyleyen Lordos Apartmanı sakinleri sonunda çileden çıktı

A+A-

Girne’deki Oscar Hotel’in bitişiğinde bulunan Lordos Apartmanı, lağım sularına teslim oldu. Apartman sakinleri, uzun zamandan beridir süre gelen bu sorundan dolayı çileden çıkmış durumda. Star Kıbrıs’a konuşan Lordos Apartmanı sakinleri,Girne Belediyesi’ne gidip, tuvalet atıklarının kanalizasyona bağlanmasını talep ettiklerini ancak yıllardır devam eden bu sorunlarına kimsenin çözüm bulmadığını ifade etti.

OLMAYAN HİZMETE BOŞUNA PARA:

Lordos Apartmanı sakinleri, yıllardır lağım sularının taşmasından dolayı sorun yaşadıklarını söyledi. Girne Belediyesi’ne defalarca gittiklerini, Lordos apartmanlarının tuvalet sisteminin kanalizasyona bağlanmasını talep ettiklerini ifade eden apartman sakinleri, “Tuvalet sistemleri kanalizasyona bağlı olmamasına rağmen her ay 25 TL para ödüyoruz. Defalarca Girne Belediyesine gidip, tuvalet atıklarının kanalizasyona bağlanmasını talep ettik. Ancak yıllardır devam eden bu sorunumuza kimse çözüm bulmadı. Kanalizasyon parası alınmasına rağmen, apartmanın pis su ve tuvalet atıkları kanalizasyona bağlanmadı. Biz insan değil miyiz” şeklinde dert yandı.

HERKES GÖREVE:

Son günlerde lağım sularının daha da taştığını anlatan apartman sakinleri, “Çocuklarımız pis sularda oyun oynuyor. Hasta oluyorlar, yetkililerin umurunda bile değiliz” dedi. Lordos Apartmanı sakinleri, 5 yıldızlı bir otelin yanında pislik içerisinde sağlıksız koşullarda yaşadıklarından şikâyet ederek, Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Girne Kaymakamlığı ve Girne Belediyesi’ni göreve çağırdı. Apartman sakinleri, sorunlarına çözüm bulunmaması halinde eylem yapacaklarını açıkladı.

(STARKIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.