1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "BİZ ÖZELLEŞTİRCEĞİMİZDE TEK TEK GÖRÜŞ ALDIK"
"BİZ ÖZELLEŞTİRCEĞİMİZDE TEK TEK GÖRÜŞ ALDIK"

"BİZ ÖZELLEŞTİRCEĞİMİZDE TEK TEK GÖRÜŞ ALDIK"

Saner: “Biz özelleştireceğimizde tek tek görüş aldık”

A+A-

UBP Gazimağusa Milletvekili Hamza Ersan Saner, UBP’de yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti.

“Yoldan geçen UBP’ye başkan olamayacak”

“UBP geçmişte yaşadığı sıkıntılardan çıkarmış olduğu çok ciddi dersler vardır. Bu durumu tüzük kurultayında artık tarihe gömmeye çalışacağız”

 “Liman özelleşeceğinde biz bu arkadaşların tek tek görüşlerini aldık ve teknik geziye çıktık. Tek başımıza yapmadık. Biz bu işleri böyle yönettik”

Özge KİZİR

UBP Gazimağusa Milletvekili Hamza Ersan Saner, UBP’de yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti. Başkan olacak kişinin, en az 1 ay önce başvuracağını ve halka ve üyeye vizyonunu anlatacağını belirten Saner, “Öyle yoldan geçerken ansızın aklıma geldi UBP’ye başkan olayım dönemi bitti” dedi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Hamza Ersan Saner, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) koalisyonunu düşünmeden önce CTP ile kimyanın uyuşup uyuşmayacağının oturulup konuşulması gerektiğini belirtti. Katıldığı bir TV programında gündemi değerlendiren Saner, “Bunun dışında şuan konuşulacak her şey yorumdan ibarettir. Dolayısıyla ben mesleğim gereği soyut şeyleri somut şeylere çeviriyorum ama somut olabilmesi için artık net görmem lazım” şeklinde konuştu. 

“UBP bu ülkenin en büyük partisidir”

UBP’nin bu ülkenin en büyük partisi olduğunu ifade eden Saner, gerçekleşen Tüzük Kurultaylarıyla halkın önüne yeni bir vizyon koyduklarını dile getirdi. “UBP’nin geçmişte yaşadığı sıkıntılardan çıkarmış olduğu çok ciddi dersler vardır. Bu durumu tüzük kurultayında artık tarihe gömmeye çalışacağız” diyen Saner, demokrasi adına bunun gerekli olduğunu söyledi.

“Böyle bir şey yapmaya düşünceniz varsa o zaman bizi başta yazın”

Saner, “Eğer siz halk için siyaset yapıyorsanız ve üyenize güveniniz tamsa bunun sıkıntısı nerede olabilir? Manipülasyonları ne kadar yaparsanız yapın bunu bozacak olan biri varsa o da samimiyetsiz arkadaşlarımızdır. Yani biz kendimiz kuracağımız sistemi, yanlış kuracağımızı ifade ediyorsak halkın önüne çıkmamızın bir anlamı kalmaz” dedi.

“UBP’ye başkan olayım dönemi yoktur”

Samimiyetin ortaya koyulması gerektiğini vurgulayan Saner sözlerini şöyle sürdürdü:  “Bunun ötesi yoktur. UBP’ye başkan olacak kişi artık 48saat önce gidip parti meclisine yada parti merkezine başvurmayacak en az 1 ay önce başvuracak ve halka ve üyeye anlatacak. Benim vizyonum ve misyonum şudur onun için buraya başkan olmak istiyorum diyecek. Öyle yoldan geçerken ansızın aklıma geldi UBP’ye başkan olayım dönemi bitti. 

Görev süresi kısıtlanıyor

Milletvekilleri bilecek ki, artık burada kalıcı bir milletvekilliği olmayacak. Partinin her kademesinde çalışan ve görev yapan ilçe yönetim kurulu, parti meclisindeki disiplin kurulu ve parti meclisi üyen de görev süresinin sınırlı olduğunu bilecek.” 

“Biz özelleştireceğimizde tek tek görüş aldık”

Saner, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un limanların özelleştirmesi konusunda çok sıkıştığını ifade ederek şöyle dedi: “Yapılan konuşmalar sadece kendine zarar verir. Limanların özelleşmesi için acentelerden ve armatörlerden alınan görüşleri de gördüm. Liman özelleşeceğinde biz bu arkadaşların tek tek görüşlerini aldık ve teknik geziye çıktık. Tek başımıza yapmadık. Biz bu işleri böyle yönettik. Sıkıntı varsa, önerge götürülür değiştirilir. Her şey çözülür, yeter ki niyet olsun.” 

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.