1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİZ PASI VERDİK TOP SENDE
BİZ PASI VERDİK TOP SENDE

BİZ PASI VERDİK TOP SENDE

Orman, transferler için teşekkür eden Bilic'e "Biz üzerimize düşeni yaptık, istediğimiz tek şey Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaşması" dedi.

A+A-

Beşiktaş'ta transferler Teknik Direktör Slaven Bilic'in yüzünü güldürdü. Hırvat hoca, Ramon ve Kerim Frei'nin alınmasının ardından Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede memnuniyetini dile getirdi. Bilic, Orman'a "Artık zengin ve alternatifli bir kadromuz var. Size ve yönetiminize özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Bunun üzerine Orman, "Teşekküre gerek yok. Üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Biz pası verdik, artık top sende. Şampiyon bir Beşiktaş istiyoruz" karşılığını verdi. 

Hep birlikte savaşacağız 
Beşiktaş Başkanı'nın cevabı sonrası tekrar sözü alan Bilic, "Genç, dinamik ve başarıya aç bir takımız. Rakiplerimizden çok üstün özelliklerimiz var. Şu ana kadar futbolcularımın gösterdiği performans umut verici. Eksiklerimizi de giderip, şampiyonluğa ulaşmak için sonuna kadar hep birlikte savaşacağız. Göreve geldiğim gün de bunun sözünü vermiştim, Şimdi de bunun sözünü veriyorum" diye konuştu.

sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.