1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘BİZE KARIŞAMAZSIN’
‘BİZE KARIŞAMAZSIN’

‘BİZE KARIŞAMAZSIN’

‘Bize karışamazsın’

A+A-

Melin DOBRAN
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi kampüsü üçerisinde 27 Ocak tarihinde meydana gelen darp ve bıçaklama olayının zanlıları dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Olay, 24 yaşındaki Amjad Aburup ile 22 yaşındaki Ahmad Alsadi’nin, “müziğin sesini kısmaları” için kendilerini uyaran Hüssein Abdou Hüssei Hussein’i, ‘Sen bize karışamazsın’ diyerek ciddi şekilde darp edip, bıçakla yaralamaları sonucu gerçekleşmişti.
Duruşmada, Ürdün uyruklu üniversite öğrencisi zanlıların,27 Ocak tarihinde  “Yaralama ve ciddi darp” suçları işledikleri belirtildi.

Tek suçu uyarmaktı…
Çıkan olayda zanlıların kendilerini gürültü yapmamaları için uyaran Hussein’i darp edip, bıçakla yaraladıkları ifade edildi. Olayda alnından bıçakla yaralanan Hussein’i tedavisinin tamamlandığı, zanlıların önceki gün Haspolat’ta gözaltına alındığı belirtilerek, soruşturmanın tamamlandığı kaydedildi. Duruşmada zanlıların davalarında hazır olması için teminata bağlanmaları talep edildi.
Mahkeme,20 bin TL şahsi kefalet senedi imzalanması, yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atma şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.