1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BKP-TVG GÜZELYURT’TA BROŞÜR DAĞITTI
BKP-TVG GÜZELYURT’TA BROŞÜR DAĞITTI

BKP-TVG GÜZELYURT’TA BROŞÜR DAĞITTI

Birleşik Kıbrıs Partisi Toplumsal Varoluş Güçleri (BKP- TVG) Güzelyurt’ta broşür dağıttı ve halkın sorunlarını dinledi.

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi Toplumsal Varoluş Güçleri (BKP- TVG) Güzelyurt’ta broşür dağıttı ve halkın sorunlarını dinledi.

BKP- TVG’nin Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, milletvekili adayları Güzelyurt merkezi, çarşısı ve sanayi bölgesinde yürüyüş düzenleyerek broşür dağıttı. Ev ziyaretleri de gerçekleştiren adaylar halkın sorunlarını dinledi.

Yapılan ziyaretlerde konuşan BKP Genel Başkanı İzzet İzcan,  “Üretimin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Güzelyurt’ta üreticilerimiz ne yazık ki ürettikçe batmakta, borç batağına ve iflasa sürüklenmektedir” dedi.

İzcan, “Üretilen narenciyenin Mersin gümrüğünden dahi içeriye giremediğini, Türkiye pazarının da üreticiye kapalı olduğunu” savundu.

“Maraş’ın ve Mağusa Limanı’nın ticarete açılmamasının ve Direkt Ticaret Tüzüğü’nün uygulanamamasının sorumluları AKP hükümeti ile burada hükümette yer alan CTP, DP ve UBP’nin ayrılıkçı politikalarıdır” diyen İzcan, Maraş’ın açılmasının 4 milyar dolarlık bir yatırımın önünü açacağını ve bütün sektörlerin nefes almasını sağlayacağını iddia etti.

İzcan şöyle devam etti:

“BKP Toplumsal Varoluş Güçleri, bugüne kadar hükümet etmiş tüm partilerden, CTP, UBP ve diğerlerinden yaptıkları tüm yolsuzlukların hesabını soracak, yargı önünde hesap vermelerini sağlayacaktır. Temiz toplumun şartı önce temiz siyaset zemini oluşturmaktır. Bugüne kadar yapılan yolsuzlukların hesabı sorulmadıkça ve yolsuzluk yapanlar yargılanıp mahkûm edilmedikçe de temiz siyasete ulaşmak mümkün değildir. Seçim süreci hemen öncesi ve geçmiş hükümetler döneminde yapılan tüm yolsuzluklar yargıya taşınacaktır”.

İzcan, partilerin seçim bütçelerinin kaynağını da sorguladı.

TAK

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.