1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BKP-TVG’YE MÜHÜR VURMASINI İSTEDİ
BKP-TVG’YE MÜHÜR VURMASINI İSTEDİ

BKP-TVG’YE MÜHÜR VURMASINI İSTEDİ

İZCAN KIBRIS TÜRK HALKININ BKP-TVG’YE MÜHÜR VURMASINI İSTEDİ

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, Kıbrıs Türk halkına “kampanya süresi boyunca BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’ne gösterdiği yoğun ilgi ve destekten” dolayı teşekkür etti ve 28 Temmuz Erken Genel Seçimleri’nde Kıbrıs Türk halkından toplumsal varoluş mücadlesinin başarıya ulaşmasına destek vererek oy pusulasında 3. sırada yer alan BKP-TVG’ye mühür vurmasını istedi.

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Başkanı İzzet İzcan yazılı açıklamasında, BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’nin güçlü bir şekilde parlamentoda yer alacağını savundu ve  “BKP Toplumsal Varoluş Güçleri bugüne kadar sokakta, meydanda halkla birlikte verdiği varoluş mücadelesine 29 Temmuz’dan itibaren parlamento çatısı altında da halkla birlikte devam edecektir” dedi.

“BKP Toplumsal Varoluş Güçleri olarak, evimizin efendisi olmak, kendi geleceğimizi kendimiz belirlemek, kendi kendimizi yönetmek, çocuklarımıza başı dik onurlu bir gelecek bırakmak için yola çıktık. Bizim kavgamız demokrasi ve özgürlük kavgasıdır ” diyen İzcan, gerçek kavganın Kıbrıslı Türkler’in “siyasi iradesini elinden aldığını, varlık, kimlik ve kültürünü yok oluşa sürüklediğini, Kıbırslıtürk gençleri ülkesinden göç etmeye zorladığını savunduğu parlamentodaki 4 parti ile olduğunu ileri sürdü.

Bağamsızlık ve özgürlük mücadelesinde yılmadan yürüyeceklerini, BKP Tolumsal Varoluş Güçleri’nin oluşturduğu cephenin rejimi rahatsız ettiğini savunan İzcan, seçimden sonra da bu cepheyi genişletip rejimi daha da rahatsız edecek ve kavgayı yükselteceklerini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.