1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BKP’DEN ÜRETİCİLERE BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISI
BKP’DEN ÜRETİCİLERE BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISI

BKP’DEN ÜRETİCİLERE BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISI

İzcan, üretici ekonomik koşullardan dolayı mağdur olan tüm kesimlere birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, üretici ekonomik koşullardan dolayı mağdur olan tüm kesimlere birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

BKP’den verilen bilgiye göre İzzet İzcan başkanlığındaki BKP Heyeti Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti.

İzcan, ziyarette yaptığı konuşmada, hükümetlerin uyguladığı ekonomik modellerin üretimi teşvik etmeye değil, bitirmeye yönelik olduğunu, bu nedenle genel olarak üreticilerin ürettikçe kaybettiğini savundu.

Hükümetlerin, bir yandan kaynakların yüzde 80’nin kamu ve cari giderlere harcanmasını, diğer taraftan  çiftçi, hayvancı, narenciyeci ve esnaf için sürekli kaynak sıkıntısı yaşandığını öne sürmesini eleştiren İzcan, şöyle devam etti:

“Esas sorun içinde yaşadığımız yapının, statükonun kendisidir. Bu sistem değişmedikçe, ürettikçe batmaya devam edeceğiz. Sistemi değiştirmenin yolu da mağdur olan tüm kesimlerin birlikte hareket ederek değişimi sağlayacak gücü oluşturmasıdır. Bu noktada, Hayvan üreticileri ve Yetiştiricileri birliğine çağrımız ortak sorunlarımızın çözümü için birlikte hareket etmektir”

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.