1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BMW X5 CEZAEVİNE DÜŞÜRDÜ...
BMW X5 CEZAEVİNE DÜŞÜRDÜ...

BMW X5 CEZAEVİNE DÜŞÜRDÜ...

BMW X5 cezaevine düşürdü...

A+A-

Güney Kıbrıs’tan çaldığı BMW X5 marka otomobili KKTC’ye geçiren Cezayirli Muhammed Amine Kheorudi 9 gün süren tutukluluğunun ardından dün teminat maksatlı mahkeme huzurunda çıkarıldı.

Cezayir uyruklu olan ve Güney Kıbrıs’ta yaşayan zanlı, KKTC hiçbir bağlantısı olmadığı ve yargılanmadan kaçma ihtimali bulunduğu için yargılanmaya başlayıncaya değin 3 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen teminat duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Salih Keskinel’i tanık olarak dinletti.

Tanık polis zanlının 5 Ocak 2014 tarihinde sahte evrakı tedavüle sürme, sahte davranışta bulunup kayıt temini, gümrüğe deklare edilmemiş Güney Kıbrıs menşeli mal tasarrufu ve sakinlerin kaydı yasasına aykırı hareket suçlarını işlediğini hatırlattı.

Polis memuru, zanlı aleyhine yürütülen polis soruşturmasının sona erdiğini kaydetti. Salih Keskinel, zanlının Cezayir uyruklu olduğunu ve KKTC’de hiçbir bağlantısı olmadığını açıkladı.

Zanlının turist vizesi ile KKTC’de kaldığını belirten Keskinel, Güney Kıbrıs’ta yaşadığını dile getirdi.

Tanık polis mahkemeden zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yargılanmaya başlayıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlının yargılanmaya başlayıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini emretti.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.