1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BMW X5 MARKA ARACI O KADAR ÇOK İSTEMİŞ Kİ...
BMW X5 MARKA ARACI O KADAR ÇOK İSTEMİŞ Kİ...

BMW X5 MARKA ARACI O KADAR ÇOK İSTEMİŞ Kİ...

Bin bir türlü dolandırıcılık tezgahladı...

A+A-

Güney Kıbrıs’ta BMW X5 marka aracı çalarak plakasını değiştiren ve konu aracı sahte belge düzenleyerek kiralık araç gibi göstererek kuzeye geçiren Muhammed Amine Kheorudi isimli kişi tutuklandı. “Sahte belge düzenleme”, “Sahtelenmiş belgeyi tedavüle sürme” ve “Sahtekarlıkla kayıt temin etme” suçlarından dolayı dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Kheorudi, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Araca sigorta poliçesi çıkartarak kuzeye geçirdi…
Olayın tahkikat memuru Salih Keskiner, zanlı Muhammed Amine Kheorudi’nin Güney Kıbrıs’tan Marios Mama’ya ait KXP 886 plakalı BMW X5 marka aracı sirkat ederek plakasını ZNBV 768 olarak değiştirdikten sonra konu aracı kiralamış gibi gösteren belgeyi 26 Aralık 2013 tarihinde Akyar Barikatı’nda görevliye ibraz etmek suretiyle tedavüle sürdüğünü ve araca sigorta poliçesi çıkararak kuzeye giriş yaptığını açıkladı. Zanlı Kheorudi’nin 5 Ocak tarihinde Beyarmudu Barikatı’ndan kuzeye giriş yapmak isterken tespit edilerek tutuklandığını belirten Keskiner, arabada sahte kiralık araç belgesi ile sigorta poliçesinin, zanlının üzerinde ise Recep Sertaç adına düzenlenmiş ancak üzerinde zanlının fotoğrafının bulunduğu sahte KKTC kimlik kartının bulunduğunu açıkladı.

Güneyde çalınan 4 ayrı araçtan 2’si daha KKTC’ye geçirildi…
Polis memuru Salih Keskiner, Güney Kıbrıs’ta çalınan konu BMW X5 aracın dışında 4 aracın daha çalındığının ve bu çalınan 4 araçtan 2’sinin daha ayni yöntemle KKTC’ye geçirildiğinin öğrenildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Keskiner, mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen kişilerin de arandığını açıklayarak zanlı Kheorudi’nin 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Muhammed Amine Kheorudi’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.