1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BMW'İ SİRKAT EDİP PARÇALARA AYIRDI...
BMW'İ SİRKAT EDİP PARÇALARA AYIRDI...

BMW'İ SİRKAT EDİP PARÇALARA AYIRDI...

Gazimağusada işlediği suçlarla bilinen

A+A-

Gazimağusa’da işlediği suçlarla bilinen Yılmaz Mavideniz, aldığı cezalara karşın bir türlü uslanmak bilmiyor.

Yabancı uyruklu bir şahsın 14 bin TL değerindeki BMW marka aracını çalarak, evinin önünde parçalayıp 8 bin TL hasara uğratan 43 yaşındaki Yılmaz Mavideniz, işlediği suçlardan ileride yargılanmak üzere 5 bin TL nakdi teminata bağlandı.

Zanlı Yılmaz Mavideniz, teminat şartlarını yerine getiremeyince, hükümsüz tutuklu olarak, Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderildi. Yılmaz Mavideniz, ya teminat şartlarını yerine getirene, ya da yargılanacağı tarihe değin cezaevinde kalacak.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nin Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen, dünkü teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli Cemal Maniga’yı şahadete çağırdı.

Tanık polis Cemal Maniga, zanlının, 27 Aralık 2012’De, Gazimağusa’daki Fazi Kaymak Sokak’taki boş bir arazide, yabancı uyruklu bir şahsın adına kayıtlı ZZ 7743 plakalı 14 bin TL değerindeki, mavi renk, BMW marka salon aracı sirkat ettiğini söyledi.

Zanlının konu aracı bir çekici yardımıyla evinin önüne götürdüğünü anlatan Cemal Maniga, Yılmaz Mavideniz’in BMW’yi, kasten ve kanunsuz olarak birçok parçaya ayırarak, aracı 8 bin TL zarara uğrattığını söyledi.

Maniga, benzer birçok sabıkası olan KKTC vatandaşı zanlı aleyhine başlattığı soruşturmasını tamamladığını belirterek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Ayşen Toroslu, huzurundaki şahadeti dinledikten sonra, suçun ciddiyetine dikkat çekti.
Toroslu, 5 bin TL nakdi teminat karşılığında serbest bıraktığı zanlı lehine ayrıca KKTC vatandaşı bir kefilin de 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalamasını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.