1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOKTORLAR SEFERBER
DOKTORLAR SEFERBER

DOKTORLAR SEFERBER

Doktorlar seferber

A+A-

18 yaşındaki kardeşi Mehmet’i spor aracı ile geziye çıkaran ve Girne boğazında büyük bir kaza geçiren 26 yaşındaki Kubilay Aydoğdu, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Melin DOBRAN
Girne-Lefkoşa anayolunda dün saat 17.30 civarında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kubilay Aydoğdu (E-26), yönetimindeki GF 323 plakalı spor aracı ile Lefkoşa’dan Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, Boğaz Piknik Alanı yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, önce yolun solunda bulunan beton parçasına çarptı. Ardından sürüklenerek, toprak sete çarparak durabildi. Kaza sonucu yaralanan sürücü Kubilay Aydoğdu ve kardeşi Mehmet Aydoğdu (E-18), olay yerine çağırılan ambulanslarla, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi var
Yetkililer, Kubilay Aydoğdu’nun hayati tehlikesinin sürdüğünü ifade ederek, uyluk kemiğinin, iki ayak bileğinin ve leğen kemiğinin kırık olduğunu söyledi. Mehmet Aydoğdu’nun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Üzücü kazada ağır yaralanan Kubilay Aydoğdu’nun hayata tutunması için Devlet Hastanesindeki doktorlar seferber oldu.

Yol trafiğe kapandı
Kaza nedeniyle boğaz yolundaki trafik akışı bir süreliğine durdu. Araçlarından inen sürücüler, kazalı aracı hem hayretler içerisinde izledi, hem de cep telefonuna kaydetti. Çekicinin kazalı aracı almasıyla yol, trafiğe açıldı.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.