1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. BOĞAZİÇİ'NDEN, HOMOFOBİK REKTÖRE YANIT
BOĞAZİÇİ'NDEN, HOMOFOBİK REKTÖRE YANIT

BOĞAZİÇİ'NDEN, HOMOFOBİK REKTÖRE YANIT

"Sayın rektörüm ne olacak ayol!"

A+A-

 

Boston Eşcinsel Erkek Korosu konserine ev sahipliği yapacak Boğaziçi Üniversitesi’ni hedef alan Medeniyet Üniversitesi rektörüne Boğaziçi Öğrenci Temsilciliği’nden yanıt geldi: “Sayın rektörüm, ne olacak ayol!”

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin Boston Eşcinsel Erkek Korosu konserini ‘nefret medyası‘nın baskısına dayanamayıp iptal etmesinin ardından bu kez de gruba kapılarını açan Boğaziçi Üniversitesi hedef alınmıştı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü İhsan Karaman, Twitter hesabından “Militan eşcinsellerin saldırısı sürüyor: Zorlu olmadı, Boğaziçi! Hem de Ramazan’da, hem de bir üniversitede!” ifadelerini kullanarak eşcinselleri ve koroyu Ramazan ayı için bir tehdit olarak göstermişti.

Ancak Boğaziçi Üniversitesi homofobiye geçit vermeyeceğini gösterdi. Boğaziçi Öğrenci Temsilciliği Twitter hesabından Karaman’a “Sayin Rektörüm ne olacak ayol! Özgür üniversitede özgür konser!” diye yanıt verdi.

Konser 27 Haziran’da Boğaziçi’nde, ücretsiz

Boston Eşcinsel Erkek Korosu konseri, 28 Haziran’daki Onur Yürüyüşü’nden bir gün önce 27 Haziran Cumartesi günü saat 18.30’da herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak yapılacak. 1500 kişilik oturma alanının oluşturulacağı konserde yer bulamayanlar için ses sistemi de kurulacak.

ss.gif

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.