1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BÖLGE BÖLGE LEFKOŞA”
“BÖLGE BÖLGE LEFKOŞA”

“BÖLGE BÖLGE LEFKOŞA”

Harmancı, “Bölge Bölge Lefkoşa” toplantılarının 5’incisini Suriçi esnafıyla gerçekleştirdi.

A+A-

HARMANCI: “SURİÇİ’NİN TURİZM AÇISINDAN BÜYÜK POTANSİYELİ VAR. BUNUN ORTAYA ÇIKMASI İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDİLMELİ...”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, “Bölge Bölge Lefkoşa” toplantılarının 5’incisini Suriçi esnafıyla gerçekleştirdi.

LTB Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, esnafla Büyük Han’da buluşan Harmancı’ya, LTB meclis üyeleri, LTB yöneticileri ve personeli eşlik etti.

SURLARİÇİ’YLE İLGİLİ BİRÇOK KONU MASAYA YATIRILDI

Harmancı’ya ve belediye yetkililerine yaşadıkları sıkıntıları anlatan bölge esnafı, toplantıda Surlariçi’ni canlandırmaya yönelik fikirlerini aktarma fırsatı buldu.

Bölgenin yayalaştırılmasının da masaya yatırıldığı toplantıda, katı atık yönetimi, çevre düzeni ve Surlariçi’ni hareketlendirecek uygun projelere de değinildi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, burada yaptığı konuşmada, Suriçi’nin turizm açısından büyük bir potansiyeli olduğunu, bunun ortaya çıkması için birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

“BELEDİYE PAZARI KONUSUNDA AYRI BİR BİRİM OLUŞTURULACAK”

Belediyenin turistlerin geçiş alanlarının rahatlatılması, görüntü kirliliğinin kaldırılması ve buradaki tarihi dokunun ön plana çıkarılması amacıyla yeni düzenlemelere gittiğini kaydeden Mehmet Harmancı, “Bölgenin kaybedilen çekim merkezini yeniden kazanması için Belediye Pazarı konusunda ayrı bir birim oluşturulacak...” dedi.

Surlariçi’ne yönelik ortak projelerin üretilmesinin, bölgenin gelişimi için elzem olduğunu vurgulayan Harmancı, bölge esnafıyla el ele çalışılacağına dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.