1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BÖLGENİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN TAKIM RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ”
“BÖLGENİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN TAKIM RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ”

“BÖLGENİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN TAKIM RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ”

“BÖLGENİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN TAKIM RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ”

A+A-

“BOSTAN BEACH RESTORAN” VE “LUMA BAR” İSİMLERİ VERİLDİ
SARIÇİZMELİ: “BÖLGENİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN TAKIM RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ”

 Mehmetçik Belediyesi, Bafra’daki restoranında ve plajdaki barında bazı düzenlemeler yaparak buralara yeni isimler verdi.

“Mehmetçik Belediyesi Turistik İşletmeler Yönetmeliği” de hazırlayan belediye, yönetmeliği gelecek hafta Belediye Meclisi’nin görüş ve onayına sunacak.

Mehmetçik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli bugün düzenlediği basın toplantısıyla turistik tesisteki düzenlemeleri tanıttı.

“TAKIM RUHUYLA”

Basın toplantısında konuşan Sarıçizmeli, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için takım ruhuyla çalışmalara başladıklarını belirterek, “Bugün Bafra Turizm Yatırım Alanı içerisinde tüm Kıbrıs’a ve yabancı turistlere hizmet veren restoranımızın bölgeye ekonomik katkı, bölgenin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı, istihdam ve ek istihdam gibi ciddi katkıları göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Başta yöre halkımıza ve diğer misafirlere kaliteli ve güvenli hizmet verilmesi en temel amaç ve hedeflerimizden biridir” dedi.

Sarıçizmeli, profesyonel ve kurumlaşacak bir mantık içerisinde çalışma yürütmeye başladıklarını, personelin huzuru, motivasyonu, üreterek kazanmak ve ekonomik geliri artırma stratejisini ortaya koyduklarını belirterek tesislere kimlik kazandıracak isimler verme kararı aldıklarını anlattı.

RESTORANA “BOSTAN”, BARA “LUMA” ADI VERİLDİ

Restoranın “Mehmetçik Belediyesi Bostan Beach Restorant”; snack barın ise “Luma Bar” olarak adlandırıldığını ifade eden Sarıçizmeli, bu isimlerin seçilmesinde de kültürel, ekolojik ve sosyal içeriklere dikkat ettiklerini vurguladı.

Restoran ve barda çalışanların 15 saatlik çalışma süresini 8 saate indirdiklerini, işe göre personel görevlendirmeleri yaptıklarını belirten Cemil Sarıçizmeli, üniformalar hazırlandığını, ayın personeli uygulaması başlattıklarını, ayrıca randıman ve her şeyin kayıt altında olması için Mehmetçik Belediyesi Turistik İşletmeler Yönetmeliği’ni de bitirdiklerini ve gelecek hafta meclis toplantısında görüş ve onaya sunacaklarını açıkladı.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, restorandaki mönüleri zenginleştirdiklerini de belirterek, yöresel tatları da ön plana çıkardıklarını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.