1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bomba aşk bitti!
Bomba aşk bitti!

Bomba aşk bitti!

Sitem dolu paylaşım!

A+A-

Uzun süredir birliktelik yaşayan Adriana Lima, ve Metin Hara ilişkisi sona erdi. Lima, sosyal medya hesabından Hara'yı takipten çıkararak, sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Yılın belki de en büyük aşk bombalarından biri Adriana Lima ve Metin Hara aşkıydı. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, öpüşürken görüntülenen çiftin aşkı böyle ortaya çıkmıştı. Ardından hiç saklanmadan ilişkilerini sürdüren çift birlikte Bodrum’a tatile gitmişti. Uzak mesafe ilişkisi sürdüren Adriana Lima ve Metin Hara New York-İstanbul arası adeta mekik dokuyordu. Ve çift Instagram hesaplarından her şeyin yolunda olduğunu ifade eden paylaşımlardan geri durmuyordu. Tüm bunlar bir yana ilişkide flaş bir gelişme yaşandı.

SİTEM DOLU PAYLAŞIM

Dünyaca ünlü manken ve model Adriana Lima, uzun süredir birliktelik yaşadığı Metin Hara’yı takipten çıkararak sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Lima mesajında şu ifadeleri dile geitrdi: “Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz” ifadelerini kullandı. Lima’nın bu çıkışına Metin Hara’nın nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

adriana-lima-ic-404x660.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.