1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOMBA İDDİA!
BOMBA İDDİA!

BOMBA İDDİA!

''350 kişiyi işten atacam'' Kim bu belediye başkan adayı

A+A-

Gazetenin manşeti çok konuşulacağa benziyor. "350 kişiyi işten atacam" başlığı ile verilmiş olan haberde ismi verilmeyen bir Lefkoşa Belediye Başkan adayının konuşmalarının detaylandırdığı haber büyük yankı uyandıracağa benziyor. 

İşte söz konusu gazete'nin iddiaları ve o haber;

LTB Başkan adaylığına soyunan “kendini beğenmiş küfürbazın” içki masalarında yaptığı konuşmaları yayınlıyoruz.

“Belediyenin parası pulu yokmuş. Bana ne be. Ben bu işi bir saatte çözerim. Belediye başkanı olduğumda 350 kişiyi kapının önüne koyacam. Ne maaş sıkıntısı kalacak, ne de para derdi. Benim çocuklarla da işi planladık. Onlar da sendika başını (….) halledecekler. Sendika yerinden bile kıpırdamayacak.”

“ Başkan olduğumda hele bir greve gitsinler, görün bakalım neler olacak. Dağlar mehmetali çağıracak. Bir da aile yardımı maskaralığı var. Nedir be bu, nu aile yardımı be. Bunu da kaldıracam. G……….ni kaldırıp kuma vursunlar. Hele o belediye de (…) ile (…) yok mu, ilk işim onları sanayiye göndermek”

“Belediyede iki üç kişi ayarladık, bu işi de (…)ya verdim. Teşkilat tamam. (……) son günlere yakın işçileri kışkırtacak. Lefkoşa’yı boka ve pisliğe boğacayık. Be, şimdi burada konuşuruk ha, bunları başka yerde anlatmayın ha.”

“Bir iki gazeteci hergün beni arıyor. Yok oyumuş, yok buyumuş, seçimlerde beni destekleyeceklermiş. Güya da ben ne istediklerini anlamam, ben ahmak mıyım be. Bunların bütün derdi para. Ceplerine üç kuruş koyacam, bunları zurna gibi öttürecem. Aha göreceksiniz, bunları düdükçü yapacam.”

Volkan Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.