1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BONZAİ DAVASI İÇİN KARAR VERİLDİ
BONZAİ DAVASI İÇİN KARAR VERİLDİ

BONZAİ DAVASI İÇİN KARAR VERİLDİ

BONZAİ DAVASI İÇİN KARAR VERİLDİ

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen “uyuşturucu madde alma, verme ve tasarruf” suçlarından tutuklu bulunan zanlılar S.G ve O.Ş, aleyhlerine başlatılan soruşturmanın tamamlanması üzerine teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

 

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç, 26 Aralık’ta Lefkoşa’da bulunan 17 gram 670 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyle ilgili olarak tutuklu bulunan zanlılar S.G ve O.Ş aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Davalarını kabul etmediler

Zanlıların, aleyhlerine getirilen davaları kabul etmedikleri yönünde yanıt verdiğini belirten Sevinç, ileride görüşülecek davalarında hazır bulunmalarını sağlamak maksadıyla uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasına, KKTC vatandaşı 1’er kefilin 25’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidip ispat-ı vücut etmeleri koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

HaberalKıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.