1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BONZAİ OLAYINDA 1 TUTUKLU DAHA...
BONZAİ OLAYINDA 1 TUTUKLU DAHA...

BONZAİ OLAYINDA 1 TUTUKLU DAHA...

BONZAİ OLAYINDA 1 TUTUKLU DAHA...

A+A-

Lefkoşa’da 14 Aralık tarihinde Avni Kansaran ve Arzu Doğan’ın tutuklandığı 18 gram Sentetik Cannabionid meselesi ile ilgili aranan Ümit Karaduman’ın konu maddeleri aldığı kişi olduğunu iddia ettiği zanlı Mehmet Kılıç’da tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç mesele ile ilgili olguları aktardı. Sevinç, zanlı Mehmet Kılıç’ın 14 Aralık 2014 tarihinde Cürümleri Önleme Şubesi tarafından içerisinde Avni Kansaran ile Arzu Doğan ve Ümit Karaduman’ın bulunduğu araçta bulunan 5 paket 18 gram ağırlığında bonzai bulunması ile ilgili olarak gönüllü ifade veren zanlı Ümit Karaduman konu uyuşturucu maddeleri temin ettiği kişinin Mehmet Kılıç olduğu yönünde şahadet verdiğini söyledi. Sevinç, zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını ve meselenin aydınlatılması için bir tahkikat başlatıldığını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı avukatı müvekkilinin, aleyhine ifade veren Ümit Karaduman ile aralarında husumet olduğunu bu nedenle komplo kurduğunu söyleyerek müvekkilinin suçsuz olduğu iddiasında bulundu. Avukat ayrıca talep edilen üç günün gereksiz olduğunu söyledi.

Huzurunda verilen şahadet ve savunma avukatının iddialarını değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın aydınlatıla bilmesi için 2 günlük tutukluluk süresinin yeterli olduğunu belirterek bu yönde emir verdi. 

Kamalı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.