1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BONZAİ ÖLDÜRDÜ
BONZAİ ÖLDÜRDÜ

BONZAİ ÖLDÜRDÜ

Bonzai öldürdü

A+A-


    CENAZESİ GİTTİ: Girne’de hafta sonu terk edilmiş bir evde yaklaşık 10 günlük ölü olduğu öğrenilen Nedim Bük’ün otopsisi Cumartesi günü yapıldı. Bük’ün ölüm nedeninin cinayet değil uyuşturucu olduğu kesinleşti. Nedim Bük’ün cenazesinin ise memleketi Hatay’a gönderildiği öğrenildi.   

Devrim DEMİR

Girne’de hafta sonu terk edilmiş bir evde yaklaşık 10 günlük ölü olduğu öğrenilen Nedim Bük’ün otopsisi Cumartesi günü yapıldı. Bük’ün ölüm nedeninin cinayet değil uyuşturucu olduğu kesinleşti.

Yeni bir yaşam ümidi ile Hatay’dan adaya gelen Bük ailesi, oğullarının cenazesi ile birlikte Hatay’a gitti. Perişan olan ailenin, cenazenin ardından yeniden adaya gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

KKTC’de çalışma izini ile bulunan Nedim Bük’ten ailesi 15 gündür haber alamıyordu.

Sosyal medya üzerinde ailesi tarafından aranan Bük’ün cansız bedeni 24 Haziran tarihinde saat 23.15 sıralarında, Girne’de kullanılmayan bir evde bulundu.

Ailesi Bük’ü 15 gündür arıyordu  

Ülkede çalışma izinli olarak bulunan 22 yaşındaki Nedim Bük’ten ailesi,  yaklaşık 15 gündür haber alamıyordu. Ailesi sosyal medya üzerinden Nedim Bük’ün kayıp olduğunu duyurup, paylaşımlarda bulunmuştu.

Nedim Bük’ün cenazesinin ise memleketi Hatay’a gönderildiği öğrenildi.

1-961.jpg

Arkadaşları tutuklandı

Nedim Bük’ün şüpheli ölümünün ardından soruşturma başlatan Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri 22 yaşındaki gencin ölümünden önce son olarak birlikte uyuşturucu kullandığını tespit ettiği 3 kişiyi tutukladı. Bük’ün ölümü ile ilgili tutuklanan zanlılar İlkay Dural, Halil Dural ve Ahmet Şanverdi Cumartesi günü Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Nedim Bük’ün ölümüne sebep oldukları şüphesi ile tutuklanan zanlılar hakkında mahkeme 3 gün tutukluluk emri verdi.

Birlikte uyuşturucu içtiklerini kabul ettiler

Mahkemeye çıkarılarak tutuklanan İlkay Dural, Halil Dural ve Ahmet Şanverdi polise Nedim Bük ile ölümünden önce en son birlikte görüştüklerini itiraf etti. Zanlılar, Nedim Bük’le ölü bulunduğu olay yerinde birlikte bonzai içtikleri belirlendi.

Mahkeme emri ile aleyhlerinde 3’er gün tutukluluk emri verilen zanlıların Salı günü yeniden Girne’de mahkemeye çıkarılmaları bekleniyor.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.