1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BONZAİ VE EROİNİ GARAJDA SAKLADI
BONZAİ VE EROİNİ GARAJDA SAKLADI

BONZAİ VE EROİNİ GARAJDA SAKLADI

“Bana şahsi gıcıklığı var”

A+A-

 

Bonzai ve eroin'i garajda sakladı

Bonzai ve eroin operasyonu çerçevesinde önce Mehmet Kırlar, sonra da Fatih Doğruel tutuklandı.

Gazimağusa’da önceki gün aldığı bir ihbarı değerlendiren Narkotik Şube ekipleri Mehmet Kırlar isimli zanlının evine yaptığı operasyon sonucunda 200 miligramı “Bonzai” 200 miligramı ise “Eroin” olmak üzere toplam 400  miligram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirdi.

Kırlar’ın “eroin” türü maddeyi Fatih Doğruel isimli diğer zanlıdan aldığını iddia etmesi üzerine polis Doğruel’i de tutuklayarak nöbetçi mahkeme huzuruna çıkardı.

Bonzaiyi  Güneyden almış

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ösdesoy, zanlı 1 Mehmet Kırlar’ın evinde uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını ve zanlının evine operasyon düzenlediklerini söyledi.

Zanlı 1 Mehmet Kırlar’ın evinde yapılan aramada, evin yan kısmında bulunan garaj içerisinde çöp bidonunun altında bir kağıt içerisinde gizlenmiş halde 200 miligram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ve yine bir kağıt içerisinde gizlenmiş halde 200 gram “eroin” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini belirten Özdesoy, zanlıdan elde edilen soruşturmada  “sentetik cannabbinoid” türü uyuşturucu maddeyi 10 Euro karşılığında 27 Ekim 2015 tarihinde Güney Kıbrıs’ta ismini bilmediği bir şahıstan, “eroin türü uyuşturucu maddeyi ise zanlı 2 Fatih Doğruel’den aldığını belirlediklerini ifade etti.

Fatih Doğruel kendi teslim oldu

Zanlı 2 Fatih Doğruel’in 28 Ekim 2015 tarihinde ikametgahında bulunamadığını aktaran Özdesoy, bu zanlının polis tarafından arandığını öğrenmesinin ardından 29 Ekim 2015 tarihinde polis müdürlüğüne gelerek kendilerine teslim olduğunu söyledi.

Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Özdesoy, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin analiz için Devlet Kimya Laboratuvar’ına uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin içerisinde bulunduğu kağıtların ise parmak izi incelemesine gönderileceğini belirterek zanlıların 6 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

“Bana şahsi gıcıklığı var”

Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı 1 Mehmet Kırlar hastaneye gitmek istediğini söylerken, zanlı 2 Fatih Doğruel zanlı 1 Mehmet Kırlar’ın kendisine olan şahsi gıcıklığından ötürü böyle bir iftira attığını söyleyerek suçlamaları reddetti.

Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 6’şar gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.