1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BONZAİ ZANLILARI...
BONZAİ ZANLILARI...

BONZAİ ZANLILARI...

Şimdilik ...

A+A-

İLERİDE YARGILANACAKLAR

Şimdilik serbest...

Bonzai zanlıları teminata bağlandı.

Lefkoşa'da Ayhan Yumuşak ve Gökhan Binici'ye 250TL karşılığında bonzai verdiği iddia edilenArzu Yazıcı ve Yazıcı'nın uyuşturucu madde aldığını itiraf ettiği eddia edilen Orhan Şekerci dün teminat amaçlı mahkemeye çıkarıldı.

Polis Çavuşu Barış Duman, meseleyle ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, zanlı Ayhan Yumuşak’ın TC vatandaşı olduğunu ve KKTC’de kaçak olarak bulunduğunu, diğer zanlıların ise KKTC vatandaşı olduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Kıdemli Yargıç Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek, zanlıların ileride görüşülecek davalarında hazır bulunmalarını sağlamak maksadıyla zanlı Yumuşak’ın 1 ayı geçmeyen bir süre cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak beklemesine emir verdi. K

ıdemli Yargıç ayrıca diğer zanlıların ise yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasına, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut etmelerine ve zanlı Binici’nin 3 bin TL, zanlı Yazıcı ile Şekerci’nin ise 5’er bin TL nakdi teminat yatırmalarına ek olarak 1 er kefilin 50’şer bin TL kefalet senedi imzalamaları koşuluyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.