1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BORCUNU ÖDEMEYEN BELEDİYELERİN...!
BORCUNU ÖDEMEYEN BELEDİYELERİN...!

BORCUNU ÖDEMEYEN BELEDİYELERİN...!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, “Müteahhitlere olan borcunu ödemeyen belediyelerine nasıl bir yasak getireceğini söylüyor;

A+A-

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, “Müteahhitlere olan borcunu ödemeyen belediyelerin ihalelerine katılımı yasaklayacağız” dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği adına Başkan Cafer Gürcafer tarafından yapılan yazılı açıklamada, yerel seçimlere yönelik seçim çalışmalarının başladığı, tüm belediyelerin, seçimleri kazanmaya yönelik yatırımlara giriştiği kaydedildi.

Gürcafer, çoğu belediyenin yasalara uygun hareket ettiğini ancak bazı belediyelerin müteahhitlere olan borçlarını ödemek yerine, ellerindeki kaynaklarla yeni işler yaptırmaya çalıştıklarını tespit ettiklerini belirtti.

Gürcafer açıklamada,  “Ülkemizi yıllardır kemirerek tüketen bu tür popülist yaklaşımlara müsaade etmeyeceğimizi bu zihniyette olan belediyelerin ihalelerine katılımı yasaklayacağımızın önceden bilinmesini isteriz” ifadesini kullandı.

Öte yandan, dün Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında, müteahhitlere, Devlet Planlama Dairesi ihale yetkilileri tarafından ‘Devlet İhale Tüzüğü’ hakkında bilgi verildiği kaydedildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.