1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BOŞANDILAR!
BOŞANDILAR!

BOŞANDILAR!

Erol Büyükburç 78'inde boşandı

A+A-

Şarkıcı Erol Büyükburç, 9 yıl önce evlendiği Alman eşi Ute User'den boşandı. Mahkeme, User'in istediği 500 bin lira tazminatı reddetti

Ünlü şarkıcı Erol Büyükburç (78), 14 Şubat 1999'da Sevgililer Günü'nde tanıştığı Ute User'le 2004'te evlendi. Alman asıllı Ute User, iki yıl sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle Erol Büyükburç'a boşanma davası açtı. User, boşanma davasında "9 yıl önce evlendik. Kocam bana herkesin önünde k...ak, kahpe gibi sözlerle hakaret etti. Beni ekonomik yönden de istismar ediyor" ifadelerini kullandı.

'KUKLALARI MÜZEYE KOYMADI'
500 bin lira maddi-manevi tazminat ile aylık bin 500 lira nafaka talep eden Ute User, dilekçesinin devamında "Erol, evin ekonomik giderleriyle ilgilenmiyor. Beni ekonomik anlamda istismar ediyor. Evlilik birliğimiz içinde edindiğimiz evi de danışıklı yollardan bir başkasının üzerine devretti. Sahne kostümlerimi ve kuklalarımı kendisine ait müzeye koyacağını söyleyerek elimden aldı. Ancak müzeye koymadığı gibi geri vermedi" diyerek boşanmak istedi.

'AYNI YATAKTA YATMADIK'
Eşinin açtığı davaya cevap veren Büyükburç, "Eşime müzik şirketi kurdum. Kazanılan tüm paralar da eşime gidiyor. Evin her işini ben yapıyorum. Beni yatak odamıza almıyor ve ben salonda koltuk üzerinde uyuyorum" diyerek iddiaları yalanladı. Anadolu 2. Aile Mahkemesi'nde 2 yıldır süren davanın önceki gün görülen duruşmasında, hakim çiftin boşanmalarına karar verdi. Mahkeme hakimi Ute User'in istediği tazminatı reddetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.