1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Boşanma Davası Açtı
Boşanma Davası Açtı

Boşanma Davası Açtı

"Evliliğimde sorun yok" dedi ancak

A+A-

Nur Fettahoğlu, eşine boşanma davası açtı

Nur Fettahoğlu, "Evliliğimde sorun yok" dedi ancak 18 aylık eşi Levent Veziroğlu'na boşanma davası açtı.

Magazin dünyasının son 'pinokyo'su Nur Fettahoğlu oldu. Güzel oyuncunun yalanı, 24 saat sonra ortaya çıktı. Önceki gün "Eşi Levent Veziroğlu ile boşanıyor" haberleri hakkında muhabirlere konuşan oyuncu, "Ben de bunu sizden duydum. Evliliğimde kesinlikle bir sorun yok" demişti.

Aynı Nur Fettahoğlu, dün ise problem olmadığını söylediği evliliğini bitirmek için dava açtı. Daha önce de başından bir evlilik geçen oyuncu, 18 ay önce evlendiği Veziroğlu'ndan boşanmak için mahkemeye başvurdu.

35 yaşındaki Nur Fettahoğlu, 48 yaşındaki işadamından boşanmak için hiçbir maddi ve manevi talepte bulunmadı. Avukatı aracılığıyla dilekçe sunan oyuncu, ayrılmaya gerekçe olarak 'evlilik temelinin sarsıldığını' gösterdi.

Bu arada ikilinin yakın çevresine göre, Levent Veziroğlu'nun iş hayatındaki sıkıntıları evlilikte sorunlar yaratmaya başladı. Kısa bir süre önce de Nur Fettahoğlu'nun dizisi yayından kaldırıldı. Ancak ünlü oyuncunun, bu sıkıntılı süreçte Rumelihisarı'ndaki evlerinde sürekli partiler vermesi Veziroğlu'nu çileden çıkardı. Geçen hafta yine bir parti sonrası şiddetli bir tartışma yaşayan çift, boşanmaya karar verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.