1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOSTANCI’YA CAMİ YAPTIRILIYOR
BOSTANCI’YA CAMİ YAPTIRILIYOR

BOSTANCI’YA CAMİ YAPTIRILIYOR

BOSTANCI CAMİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ, GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT ÖZÇINAR’I ZİYARET ETTİ

A+A-

Bostancı Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bostancı Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şinasi Özdeş, 5 bin 500 nüfuslu Bostancı’da cami eksikliği olduğunu kaydederek, derneğin 3 yıldan beridir Bostancı’ya tam teşekküllü bir cami yapımı için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Bostancı halkının cami yokluğu nedeniyle kilisede ibadet etmek zorunda kaldığına dikkat çeken Özdeş, cami yapımı için Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar’ın yardımcı olduğunu ve bundan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Özdaş, yapılan çalışmalar neticesinde cami yapımı için gerekli arazinin tahsis edildiğini ve projenin başlama aşamasına geldiğini belirtti.

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar da Derneğin bu yöndeki girişimleri ile Bostancı’ya en kısa sürede cami projesinin tamamlanması için gerekli girişimlerin yapıldığını belirtti.

Projenin Güzelyurt Belediyesi ile Türkiye’den Bağcılar Belediyesi tarafından çizilmekte olduğunu belirten Özçınar, derneğin bu inanç ve kararlı duruşuyla atılacak adımlarla projenin tamamlanacağını ifade etti.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.