1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BOSTON BOMBACILARI BELİRLENDİ!
BOSTON BOMBACILARI BELİRLENDİ!

BOSTON BOMBACILARI BELİRLENDİ!

ABD'nin Boston kentinde meydana gelen 1'i çocuk 3 kişinin öldüğü ve 170 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili yapılan soruşturma sonucu iki kişi oldukları açıklanan şüphelilerin görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde şüphelilerin sırt çantalarıyla birlikte

A+A-

Uluslararası Boston Maratonu’nun kana bulayan düdüklü tencereye yerleştirilmiş bombaları finiş çizgisine yakın bölgeye bırakan zanlıların fotoğraf ve görüntüleri basına dağıtıldı. 

FBI tarafından basına dağıtılan görüntülerde, sırtlarında büyük çantalar bulunan iki beyaz erkek görülüyor. 20-30 yaşlarında olduğu anlaşılandan zanlılardan birincisinin kafasında siyah beysbol şapkası var. Siyah mont ve sarı pantolon giyen zanlının sırtında siyah bir çanta göze çarpıyor. İkinci zanlının kafasında ise ters takılmış beyaz bir beysbol şapkası var, kapüşonlu gri sweatshirt üzerine siyah montu ve siyah pantolonu ve açık renk sırt çantası ile göze çarpıyor. 

İkinci zanlının eşkalinin dün CBS televizyonunun bildirdiği ile bire bir aynı olduğu dikkat çekti. 

Soruşturmayı yürütün FBI ajansı Richard DesLauriers, iki zanlının aralarında 100 metre bulunan iki bombanın bırakıldığı bölgede gezindikten sonra kısa bir süre beraber dolaştıklarının tespit edildiğini söyledi. DesLauriers, elde edilen görüntülerin kimlikleri tespitini kolaylaştırdığını ancak halktan gelecek yeni ihbarları beklediğini de sözlerine ekledi.

İŞTE SALDIRGANLARIN GÖRÜNTÜLERİ


 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.