1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BOSTON SALDIRISI ŞÜPHELİLERİNDEN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ, DİĞERİ KAYIP
BOSTON SALDIRISI ŞÜPHELİLERİNDEN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ, DİĞERİ KAYIP

BOSTON SALDIRISI ŞÜPHELİLERİNDEN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ, DİĞERİ KAYIP

ABD'nin Boston kentindeki maraton saldırısıyla ilgili aranan iki şüpheliden birinin öldürüldüğü diğerinin ise kayıp olduğu belirtildi. FBI dün iki şüphelinin görüntüsünü yayınlayarak, halktan destek istemişti.

A+A-

ABD'nin Boston kentinde 3 kişinin öldüğü ve 170'den fazla kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Boston polisi, görüntülerini basına dağıttıkları şüphelilerden birinin öldürüldüğünü, diğerinin ise kayıp olduğunu açıkladı.

Boston polisi, zanlılardan beyaz şapkalı olanın kayıp olduğunu belirterek, "silahlı ve tehlikeli" uyarısında bulundu.

ABD'nin Boston kentindeki maraton saldırısıyla ilgili iki şüphelinin görüntüsü yayınlandı. Halktan ihbar beklediklerini açıklayan FBI, "Zanlılar tehlikeli olabilir" uyarısı yaptı.

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), iki şüpheliye ait kamera kayıtlarını dün akşam basınla paylaşmıştı. 

FBI'ın basınla paylaştığı görüntülerde biri siyah, diğeri beyaz şapka takan ve sırt çantaları olan şüpheliler, saldırının meydana geldiği bitiş çizgisine yakın bir noktada görülüyordu.

Soruşturmayı yürüten FBI yetkilisi Richard DeLauriers, iki şüpheliye ait görüntünün Pazartesi, patlamadan hemen önce alındığını söylemişti. DeLauriers, zanlıların kimliklerini ise hala tespit edemediklerini belirtmişti. 

Boston'da Yurtseverler Günü kutlamaları çerçevesinde, 23 bin kişinin katılımıyla düzenlenen maratonun bitiş çizgisi yakınlarında 10 saniye arayla patlayan iki bomba, biri 8 yaşında 3 kişinin ölümüne, 170'den fazla kişinin yaralanmasına neden olmuştu.

Kaynak:NTV

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.