1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Böyle aşk görülmedi!
Böyle aşk görülmedi!

Böyle aşk görülmedi!

Böyle aşk görülmedi!

A+A-

Vücut ağırlığının 4 katını kaldırabilmesiyle tanınan Anton Kraft, 1.90'lık transseksüel bir kadın ile evleneceğini açıkladı.

Dünyanın en güçlü cücesi olarak tanınan 52 yaşındaki Craft, en büyük başarısını sevgilisiyle evlenmek olarak açıkladı. ABD'de yaşayan Danimarka asıllı Kraft, China Bell isimli transseksüel kadına görür görmez aşık olduğunu açıkladı.

Anton, "Eskiden akıntıya karşı yürürdük ama artık akıntının yönü değişti. Florida eşcinsel evliliğe izin veren eyaletlerden biri ve biz de temelde aynı cinsiyete sahibiz. Trans bir kadınla çıkmaktan hoşlanıyorum, çünkü feminen olabilmek için elinden geleni yapıyor."

28583589.jpg

Çiftin 6 aydır birlikte oldukları, China'nın sevgilisini karşı konulamaz olarak tanımladığı öğrenildi.

China, "Bence Anton'un halter kaltırması çok seksi çünkü ben onun seksi biri olduğunu düşünüyorum ve eğer elinizde dünya ağırsıklet şampiyonluğunuz varsa, bu çok önemli. Daha önce hiç boyu 1.32 olan bir kişiyle çıkmamıştım ve çok merak ediyordum. Ona bir şans verdiğim için mutluyum, çünkü o inanılmaz biri. O farklı, ben farklıyım ve bizim geldiğimiz yerde farklılık iyidir."

Anton Craft, kendi ağırlığında tarihin en yüksek ağırlığını kaldırma rekoruna sahip. Anton, dünyada kendi ağırlığının 4 katını kaldırabilen tek kişi olduğunu belirtiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.