1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Böyle Giderse Adadan Elenecek!
Böyle Giderse Adadan Elenecek!

Böyle Giderse Adadan Elenecek!

Survivor'a veda edecek ismi açıkladı!

A+A-

Ünlüler takımının son konseyinde eleme adayı olan Şahika Ercümen'in, spor kariyeriyle ilgili yaptığı açıklamalar tepki çekti.

Survivor'ın efsane yarışmacılarından Ümit Karan, ünlüler takımından Şahiha Ercümen'in yaptığı açıklamaların antipati yarattığını iddia etti. 
 
"YARIŞTIĞIN ZAMAN FIS"
 
TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programına konuk olan eski milli futbolcu, "Bunları söyledikçe daha çok oy kaybediyor. 'Dünya şampiyonusun da neden yarışmıyorsun?' diye sorarlar. Survivor'da ne yaptıysan o gösteriliyor. bence bilinçsiz yapıyor. Bana ters tepiyor. Dalmak kolay değil, kas gerektiren bir spor. Survivor'da gücünü neden gösteremiyorsun? Kendini övmeyeceksin. 'Megalomana bak' derler, ama yarıştığın zaman fıs" ifadelerini kullandı.
 
'İSTANBUL'A DÖNERSİN'
 
Hakan Hatipoğlu da Ümit Karan'a destek vererek, "Şahika'nın bundan çok bahsetmemesi lazım. Sen sessiz kalacaksın, insanlar senin yaptığın başarıları görecek. Zaten merak ettiği yarışmacı için internete girip bakıyorlar. Burada yarışamazsan zamanı geldiğinde İstanbul'a dönersin" dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.