1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ
BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ

BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ

BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ

A+A-

Hastanedeki çocukların oyuncakları çalınıyor diye hastane yönetimi oyuncakları yataklara kilitledi.

İngiltere Newport'da Gwent Kraliyet Hastanesi'nde meydana gelen olay 49 yaşındaki Dean Beddis'in iki yaşındaki oğlunu hastaneye ziyarete gitmesiyle ortaya çıktı. Beddis hastaneye oğlunu ziyarete gittiğinde oyuncağın karyolaya kilitli olduuğunu görünce şok oldu. Çocuklar ancak oyuncaklara dokunabiliyor. Beddis'in iki yaşındaki oğlu Soren hastanede bronşit detavisi görüyor.

Oğlunun müzikli oyuncakla oynamaya çalıştığını söyleyen baba Beddis, oyuncağın çocuğun karyolasına kilitli olduğunu gördüğünü aktardı. Bedis, "Bu oyuncaklar çok ağır hasta olan çocukların oynaması içindir. Hastaneden çalınıyor olması utanç verici bir durumdur. Ziyaretçiler tarafından bekleme salonundaki TV bile çalınmış. Hastane personeli çocuklarımıza bakıyorken böylesi hırsızlıkların olması çok üzücü" dedi.

Hırsızlar İngiltere'nin en büyük hastanesinden aklınıza gelebilecek her şeyi çalıyor: Bir oyun konsolu, birçok iPad, oyuncak tahtalar, telefonlar, ayakkabılar ve nakit para... Hastane personeli doktorların tıbbi ekipmanlarının bile çalındığını söyledi.

Hastane yönetimi çocuk koğuşundaki hırsızlık vakalarını engellemek için birçok oyuncağı karyolalara kilitlemekle çareyi bulduğunu açıkladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.