1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BÖYLE İĞRENÇLİK GÖRÜLMEDİ
BÖYLE İĞRENÇLİK GÖRÜLMEDİ

BÖYLE İĞRENÇLİK GÖRÜLMEDİ

BÖYLE İĞRENÇLİK GÖRÜLMEDİ

A+A-

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşanan olayda, 16 yaşındaki bir erkek çocuğu 3 kişi tarafından tecavüze uğradığını polise söyledi.

Tecavüzle suçlanan Laura Bentley ve Jason Schlueter'in 6 yaşındaki kızları, uykusundan uyanıp tecavüzün olduğu yere gittiğinde ailesi tarafından dövüldüğünü anlattı.

New York Daily News'ün haberine göre, polis raporları Laura Bentley ile Jason Schlueter'in çocuğa tecavüz etmek ve ters ilişkiye girmekle suçlandığını gösteriyor.

Genç çocuk polise çift tarafından tecavüze uğradığını, bu esnada çiftin 4 çocuğunun da evde olduğunu söylediği belirtildi.

Çifte grup seks yapmak istemediğini söyleyen çocuk, Schlueter tarafından yakalandı ve Bentley ile 21 yaşın altındaki bir başka kadın tarafından tecavüze uğradı.

Sapık çiftin 4 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki kız, gürültüye uyandı ve olayın yaşandığı yere gelerek korkunç görüntüye tanık oldu.

Polisin konuştuğu 6 yaşındaki kız, olay yerindeki 4 kişiyi tarif etti ve ailesi tarafından odaya girdikten sonra dövüldüğünü anlattı.

Bentley ise kızının üçlü bir grup sekse tanık olduğunu ve 16 yaşındaki çocuğun aslında orada olmadığını savundu. Ancak Schlueter, odada 4 kişinin bulunduğunu itiraf etti, fakat çocukla ilişkiye girmediğini eşinin ise girip girmediğini "bilmediğini" söyledi.

Odadaki 21 yaşında altındaki kadının olayla bağlantısı henüz çözülemedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.