1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BÖYLE KOREOGRAFİ GÖRÜLMEDİ
BÖYLE KOREOGRAFİ GÖRÜLMEDİ

BÖYLE KOREOGRAFİ GÖRÜLMEDİ

Yeni Malatyaspor taraftarı akıl almaz bir pankart şov yaptı.

A+A-

Yeni Malatyaspor taraftarı akıl almaz bir pankart şov yaptı. Derebeyli grubu, statları küçük olduğundan yaptırdıkları pankartı açmak için iki vinç ayarladı. Stat dışında 2 vinçe asılarak hazırlanan koreografi İnegöl maçı öncesi yapıldı.

DÜNYA futbolunda son dönemlerin en popüler olayı taraftarların tribünde yaptığı koreografiler. Taraftarlar müthiş koreografiler yaparak takımlarına destek veriyor. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor taraftarları da dün takımlarının İnegöl ile oynadığı maç için müthiş bir görsel şov hazırladı. Ama yapılış biçimi diğerlerinden farklıydı.

ZEKA ÜRÜNÜ ORGANİZASYON İLE PANKART

Derebeyli taraftar grubu, stat tribünlerinin küçük olması nedeniyle yaptıkları pankartı asacak yer bulamadılar. Malatya’ya gönül vermiş taraftarlar bunun üzerine yaratıcılık örneği sergileyerek, stat dışına iki vinç getirdi. ‘Kaplan’ figürlü dev pankartı da vinçlere asarak eşi görülmemiş bir şovun altına imza attı.

koreo..jpeg

BERABERE BİTTİ 19 PUANLA ZİRVEDELER

Oynanan karşılaşmada Malatyaspor, 90. dakikada Cem Demir’den yediği gol ile İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-Siyahlılar’ın golünü ise Erşen Çilingir kaydetti. Yeni Malatyaspor, 10 haftada topladığı 19 puanla Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta lider durumda. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.