1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BÖYLE SEVGİLİ OLMAZ OLSUN!
BÖYLE SEVGİLİ OLMAZ OLSUN!

BÖYLE SEVGİLİ OLMAZ OLSUN!

Düşük yapsın diye...

A+A-

Düşük yapsın diye sevgilisini dövdürecekti

İngiltere’nin Peterborough kentinde kürtaj olmayı reddeden hamile sevgilisine saldırıp düşük yapmasına neden olması için Steven Blades isimli adama ödeme yapan 23 yaşındaki Jamie Smith, anlaşmak istediği ikinci bir kişinin saldırıya ortak olmayı reddedip durumu polise haber vermesi ile yakalandı ve 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olayla ilgili Peterborough Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada, Smith’in 18 yaşındaki hamile kız arkadaşı Jessica Santos’u “çocuklarının geleceğini konuşmak için” bir parka çağırmayı ve burada iki adamın bıçak ve levyelerle kadına saldırıp düşük yapmasına neden olmasını planladığı iddia edildi.
 
Savcılık başka bir kadınla ilişki yaşamakta olan Smith’in “Saldırının sıradan bir soygun girişimi gibi görünmesini” planladığını ve saldırganlardan kendisini de hafif bir şekilde yaralamalarını istediğini de söyledi.Smith mahkemede saldırı girişimini başkalarının planladığını iddia etti.
 
Sadece 5 gün süren dava sonucunda jüri oy birliğiyle Smith’i “ağır müessir fiil” teşebbüsünde bulunmaktan suçlu buldu. 23 yaşındaki Steven Blades de suçlu bulundu ve 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
Mahkeme hem Blades hem de Smith’in 10 yıl boyunca kurban Jessica Santos ile iletişime geçmesini de yasakladı.
 
Kararın açıklanmasından sonra bir basın açıklaması yapan 8 aylık hamile Santos “Hala içimde bir parça bu planın arkasında Jamie’nin olmadığına, başka birinin bütün bunlardan sorumlu olduğuna inanmak istiyor. Ancak aslında işin gerçeğinin bu olmadığını biliyorum. Kendimi bu denli yakın hissettiğim bir kişinin yüzüme gülerken arkamdan bunu planlamış olması çok canımı acıtıyor” dedi.

25547176.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.