1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BÖYLE SOYGUN GÖRÜLMEDİ!
BÖYLE SOYGUN GÖRÜLMEDİ!

BÖYLE SOYGUN GÖRÜLMEDİ!

Bütün aileyi uyutup...

A+A-

Fransa’nun Bourges kentinde bir grup soyguncu İngiliz bir aileyi konakladıkları karavana otomobil egzozu doldurup bayılttı ve tüm değerli eşyalarını çalarak kayıplara karıştı.

Chadwick ailesi İngiliz basınına yaptıkları açıklamada ertesi sabah baş ağrısı, mide bulantısı ve boğaz ağrısı gibi karbonmonoksit zehirlenmesi semptomları ile uyandıklarını ve soyulduklarını fark ettiklerini söyledi ancak “hayatta kaldıkları için kendilerini şanslı hissettiklerini belirtti.
 
Anne Linda Chadwick, olay sırasında kocası Darren, 21 yaşındaki oğlu Jamie, onun 17 yaşındaki kız arkadaşı Janie Horsley, 50 yaşındaki abisi Stephen Willows ve 46 yaşındaki yengesi Mandy’nin karavanda uyumakta olduğunu söyledi.
 
Chadwick “O geceden hatırladığım son şey sabaha karşı 4 civarlarında karavana yaklaşan bir otomobilin ışıklarını görmem. Sonra hepimiz sabah altıda korkunç ağrılarla uyandık ve kardeşim bavulun yerinde olmadığını söylediğinde soyulduğumuzu anladık” dedi.
 
Soyguncuların bavulun yanı sıra aileye ait mücevherleri, cep telefonlarını ve 1 900 sterlin nakit parayı da çaldığı belirtildi.
 
Temmuz ayında da bir başka İngiliz çift Debbie Keeney ve Bob John da Fransa’nın Marseilles kentinde park ettikleri karavanlarında karbon monoksit gazı ile uyutularak soyulmuştu.
 
Bourges polisi olayı araştırdıklarını ancak henüz bir tutuklama yapmadıklarnı açıkladı.

 

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.