1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞTİ
BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞTİ

BÖYLESİ GÖRÜLMEMİŞTİ

Herkes bu fotoğrafı paylaşıyor..

A+A-

Ankara'da 1 Mayıs kutlamalarının adresi Sıhhiye ve Tandoğan meydanları.  1 Mayıs için DİSK, KESK, TMMOB, Ankara Tabip Odası, TTB, ÖDP ve TKP 1 Mayıs'ta Tren Garı önünden başlayacak ve Sıhhiye Meydanı'nda devam edecek mitinge katılmaları çağrısında bulunmuştu. DİSK, KESK, TMMOB, ATO VE TTB bugün Sıhhiye'de olacak.

Sıhhiye’ye gidecek grupların yürüyüşü saat 11.00’da başladı. Saat 13.00’da ise Sıhhiye’de olunması bekleniyor. Öğrenci Kolektifleri, 100. Yıl İnisiyatifi, Alınteri, BDSP, DHF, Halkevleri ve Öğrenci Dayanışması ise 1 Mayıs'ta Kızılay'da olacaklarını duyurdu. Türk-İş, Kamu-Sen ve Birleşik Kamu-İş ise 1 Mayıs için Tandoğan'da miting yapacak.

DİKKAT ÇEKEN BARİKAT
Kutlamaları öncesinde polis Kızılay'da büyük bir yığınak yaptı. Polisin Kızılay'a geçişler için kurduğu barikat sosyal medyada paylaşıldı. Üst tarafında kamera sistemi olan çelik duvarın gösteciler yüklendiğinde gaz sıkma özelliği de bulunuyor. Arama noktası olarak da kullanılabilen duvarın arkasındaki kafes ise gözaltı işlemleri için özel olarak hazırlanmış...

TANSİYON YÜKSELİYOR
Ankara’da 1 Mayıs'ı kutlamak isteyen yurttaşlar Kızılay Meydanı'nda Gezi direnişinde yaşamını yitiren Ethem Sarısülük'ün vurulduğu yere karanfil bırakmak istedi. Polis gruba izin vermedi, tansiyon yükseliyor...

500 KİŞİLİK GRUBA MÜDAHALE
Ankara'da 1 Mayıs dolayısıyla Kolej'den Kızılay'a yürümek isteyen yaklaşık 500 kişilik gruba polis izin vermedi. Kolej'de bekleyen grup yolu trafiğe kapatıp tekrar Kızılay'a yürümek istedi. Bunun üzerine polis ekipleri gruba müdahale etti.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.