1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BOYNER'DEN GEZİ İÇİN ÇALIŞANLARINA E-MAIL!
BOYNER'DEN GEZİ İÇİN ÇALIŞANLARINA E-MAIL!

BOYNER'DEN GEZİ İÇİN ÇALIŞANLARINA E-MAIL!

“Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum” pankartıyla yürüyüşe katılan Boyner, çalışanlarına e-posta attı: Bu, yeni Türkiye’nin habercisi. İnsanlar yaşam tercihlerini aslanlar gibi savunacak. Umut ve heyecanımızı işimize yayalım.

A+A-

PATRONLAR GEZİ’Yİ TWITTER’DAN İZLEDİ

Önceki akşam Gezi Parkı’nda devam eden eylemlere destek için yürüyüşe katılan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eylemcileri ‘çapulcu’ olarak nitelemesine tepki gösterdi. Boyner, elinde “Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum çapulcu” pankartıyla Gezi Parkı protestolarına katıldı. Boyner, dün de Boyner Holding çalışanlarına e-posta gönderip Gezi eylemleriyle ilgili düşündüklerini kaleme aldı.

HAYATIMDA İLK KEZ...

E-postaya Cem Boyner, “Perşembeden sonra ülkem için, sevdiklerim için kaygı içindeydim” diye başladı ve şöyle devam etti: “Orantısız güç, sökülen kaldırımlar, kepenk açmayan esnaf. Günler boyunca. Normal hayatı yaşamanın ayıp geldiği günler. Ama bir yandan da coşkulu, heyecanlı, ümit doluyum. Ben hayatımda ilk kez demokratı, liberali, muhafazakârı, çevrecisi, Çarşı’sı, FB’lisi, GS’lisi ve nicesinin ortak bir duruşla yan yana gelip seslerini yükseltebildiklerini gördüm. Bugün sembol ağaçlar, yarın bir başkası. Her ne kadar arada şiddet başvuruları yaşansa da büyük çoğunluğu barışçıl mesajlar içeren bu duruş yeni Türkiye’nin habercisi olabilir mi? Bence evet. Bundan sonra bu ülkenin insanları cadı avına müsaade etmeden aslanlar gibi ağaçları, çevreyi, tüm yaşam tercihlerini sonuna kadar savunacak. Artık bizlerin etrafamızdakilere moral verme, umut ve heyecanımızı yayma zamanı geldi. Bugün düne göre daha güzel vitrinler yapalım, akla gelmemiş kampanyalarla müşterilerimizi şaşırtalım, gülümsetelim, onlara dokunalım. Yüzünüze en tatlı gülümsemenizi takın. Sevinin, gücünüz ve geleceğiniz için.”

Sosyal medyada yayılan Halkın Kabinesi listesinde Ekonomi Bakanı olarak Cem Boyner yer aldı.

‘GEZİ EYLEMLERİ BENİ TWITTER’A SOKTU’

Boyner, “Gezi Parkı’nda yaşananlara tepkilerini göstermeye giden çocuk, kardeş ve arkadaşlarım için endişeliydim, hatta bu nedenle Twitter’a bile girdim” dedi.

 

Kaynak: Vatan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.