1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BOYNUNA GEÇİRİLMİŞ HALAT İLE ÖLÜ BULUNDU!
BOYNUNA GEÇİRİLMİŞ HALAT İLE ÖLÜ BULUNDU!

BOYNUNA GEÇİRİLMİŞ HALAT İLE ÖLÜ BULUNDU!

Yaşanılan tüyler ürpertici olay!

A+A-

 

Girne’ye bağlı Dikmen’de yaşayan inşaat işçisi 36 yaşındaki İbrahim Şenel, dün sabahın ilk ışıklarında elleri arkadan bağlı ve boynuna geçirilmiş halat ile ölü olarak bulundu.  Görenlerin kanını donduran olay dün sabah saat 06.00 sularında köy sakinlerinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı.  Alınan ihbar sonrası Dikmen’e gelen polis ekipleri, tüyler ürperten olayın gerçekleştiği evi güvenlik şeridine aldı ve uzun süren bir inceleme gerçekleştirdi.

İntihar mı, Cinayet mi?

Polis, Şenel’in asılı olduğu noktada sandalye ve üzerinde boya bidonu da buldu. Şenel’in, sandalye ve boya kutusunun üzerine çıkıp, daha sonra önceden kelepçe şeklinde hazırladığı ipe ellerini sokarak, kendini ölüme bıraktığı ihtimali üzerinde duruluyor. Dün olayın aydınlığa kavuşa bilmesi için otopsiye alınan Şenel’in cansız bedeninde otopsi sonrası vücudunda darp izine rastlanmadı.

Yaşanılan tüyler ürpertici olayın ardından köy sakinleri de tedirgin oldu.

Olayın ‘İntihar mı yoksa cinayet mi?’ olduğu hakkında tedirginlik yaşayan  köy sakinleri, olayın bir infaz olabileceğini düşünüyor.

Geceden kalma kıyafetleri üzerindeydi
Elleri arkadan sıkı bir şekilde bağlı ve üzerinde geceden kalma kıyafetleriyle bulunan Şenel’in cansız bedeni, polisin soruşturması tamamlandıktan sonra defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek.

Çalışmaya gelmişti

Psikolojik sorunları olduğu ve bir takım borçları olduğu öğrenilen Şenel, evli ve dört çocuk babasıydı.

Yaklaşık bir yıl önce memleketi Urfa’dan Kıbrıs’a ailesine daha iyi bir yaşam kazandırabilmek için çalışmaya gelen Şenel, özel bir firmada inşaat işçisi olarak çalışıyordu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.